Pak op Maat

Dit is geen online herenkleding shop maar op deze website hebben we producten van verschillende leveranciers verzameld, hierdoor is er voor u de mogelijkheid om prijzen te vergelijken en de beste aanbiedingen te vinden. Zodra u een keuze heeft kunnen maken kunt u direct op de website van de  leveranciers uw pak online bestellen. Wij werken al enige tijd intensief samen met een aantal leveranciers waardoor ons assortiment nog altijd groeit.

Bent u op zoek naar een heren kostuum? Bij modeherenkleding.nl bent u aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie maat kostuums samengesteld. Voor iedere man zit er een kostuum tussen hier vindt u ze namelijk in alle maten, kleuren en soorten. Ons assortiment bestaat uit o.a. linnen pakken en Italiaanse pakken. Deze collectie nette pakken zijn van o.a. de merken Hugo Boss, Armani, Van Gils en Cornelaini.

Het uitzoeken van een pak is niet de gemakkelijkste klus, u gaat eerst op zoek naar mooi pak en dan moet de maat ook nog eens goed zijn. Wij bij Modeherenkleding.nl streven ernaar om voor u een passend en goed uitziend pak uit te kiezen. Wij zijn geen standaard kostuum outlet, daarom is in ons brede assortiment altijd wel iets voor u aanwezig. 

Een pak behoort tot een van elegantste kleding stijl die een man dragen kan. Tenminste als de juiste stof gekozen word en de pasvorm precies op maat is. Mede door ons snelle geavanceerde zoeksysteem op onze website kunt u snel en gemakkelijk een kijkje nemen in ons assortiment om zo voor uzelf het beste pak uit te kiezen. Dus kijk snel in onze collectie heren kostuums of laat een kostuum speciaal voor u op maat maken!  U komt vanzelf uit op de website van onze partner waar u eenvoudig en snel uw bestelling kunt bevestigen. Onze partner zal dan zorg dragen voor een correcte afhandeling van de door u geplaatste bestelling.

Overhemd .IT 45
Overhemd .IT 45

€ 49.00
Happy Socks Sokken
Happy Socks Sokken

€ 12.00
Falke Shorty sport R/L zwart
Falke Shorty sport R/L zwart

€ 9.50
Calvin Klein CKfree
Calvin Klein CKfree

€ 49.95
Calvin Klein stretch T-shirt  2-pack Wit V-hals U5619A
Calvin Klein stretch T-shirt 2-pack Wit V-hals U5619A

€ 30.50